Bölepotatis Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bölepotatis Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Bölepotatis Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bölepotatis Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bölepotatis Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bölepotatis Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bölepotatis Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bölev. 6, 941 91, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-62071.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bölepotatis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bölepotatis Aktiebolag har idag 556394-0088 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bölepotatis Aktiebolag

Bolaget skall idka jord- och skogsbruk, skogstransporter och skogförädlingsverksamhet, värdepappershandel samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bölepotatis Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Levander, Roger Markus som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Anna-Karin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .