Piteå Tandteknik Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Piteå Tandteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Piteå Tandteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Piteå Tandteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Piteå Tandteknik Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1990-04-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sundsg. 33, 941 32, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Piteå Tandteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-18852.

Piteå arbetar för att bolag som Piteå Tandteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Piteå Tandteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall idka tandteknisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Piteå Tandteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Piteå Tandteknik Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Elsa Ingegerd som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Ivan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Piteå Tandteknik Aktiebolag är 556393-9858.