Thomas L Bygg & Plåt AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Thomas L Bygg & Plåt AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Thomas L Bygg & Plåt AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Thomas L Bygg & Plåt AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556393-2127.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0911-206020 alternativt besöka eller skicka post till Thomas L Bygg & Plåt AB på följande adress Mjoöv. 446, 945 91, Norrfjärden.

Thomas L Bygg & Plåt AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Thomas L Bygg & Plåt AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundmark, Kerstin Gunilla som är född 1946 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att bedriva ny-, till- och ombyggnationer inom byggbranschen, mekaniska- och svetsarbeten inom byggbranschen och industrin, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.