Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM)

Norrbottens län

Information

Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1990-03-30. Men sedan 1992-01-01 så har Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Prylv. 2, 943 36, Öjebyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-230330.

Piteå arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva svetsnings- och maskinarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) och det är följande personer, Nordwall, Ulf Christian som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordwall, Maud Britt Ingeborg som är född 1963 och har titeln Suppleant, Vallström, Per Axel Ingemar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Piteå Svets & Maskin (PSM) är 556392-7192.