Fastighetskonsult i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Fastighetskonsult i Piteå AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Fastighetskonsult i Piteå AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighetskonsult i Piteå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fastighetskonsult i Piteå AB har haft sedan 1994-01-01. Fastighetskonsult i Piteå AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fastighetskonsult i Piteå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Plåtslagarg. 9, 941 63, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-19060.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fastighetskonsult i Piteå AB Privat, ej börsnoterat.

Fastighetskonsult i Piteå AB har idag 556390-6337 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fastighetskonsult i Piteå AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och fastighets- besiktningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Fastighetskonsult i Piteå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haapaniemi, Yngve Anders Staffan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Ivar Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .