Olle Lundquist i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Olle Lundquist i Piteå AB är ett företag som finns i Piteå. I Olle Lundquist i Piteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundquist, Gustav Olof Eric som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundquist Mohlander, Maria Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olle Lundquist i Piteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Olle Lundquist i Piteå AB på telefon 070-7640993.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och sponsring, arrangera nöjesevenemang, förvalta värdepapper och fastigheter, sälja administrativa tjänster, bedriva konsultationsverksamhet inom utbildning, bedriva bygg- verksamhet samt bedriva lokaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Olle Lundquist i Piteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Olle Lundquist i Piteå AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Olle Lundquist i Piteå AB innehar ej F-skattsedel och Olle Lundquist i Piteå AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olle Lundquist i Piteå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Olle Lundquist i Piteå AB har 556389-8823 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Norrbottens län.