Piteå Värme och Sanitet (PVS) Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Piteå Värme och Sanitet (PVS) Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Piteå Värme och Sanitet (PVS) Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Piteå Värme och Sanitet (PVS) Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556386-7257.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-18090 alternativt besöka eller skicka post till Piteå Värme och Sanitet (PVS) Aktiebolag på följande adress Fläktg. 30, 941 47, Piteå.

Piteå Värme och Sanitet (PVS) Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Piteå Värme och Sanitet (PVS) Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Vikberg, Olof Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra värme-, vatten-, och sanitetsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.