Roger Åströms Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Roger Åströms Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Roger Åströms Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Roger Åströms Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Roger Åströms Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-09. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Roger Åströms Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Roger Åströms Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roger Åströms Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Roger Åströms Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Roger Åströms Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6242464.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Roger Åströms Åkeri Aktiebolag är Åström, Hans Eric Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Anne Rose-Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Roger Åströms Åkeri Aktiebolag har 556383-2012 som sitt organisationsnummer.