Bengt Wixner Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bengt Wixner Aktiebolag är en verksamhet som finns i Piteå. I Bengt Wixner Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wixner, Anja Viveka som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Wixner, Inga-Lill Viveka som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Wixner, Bengt Ronny Eskil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wixner, Bengt Arne Tommy som är född 1968 och har titeln Suppleant, Segerstedt, Gertrud Gunilla som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt Wixner Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt Wixner Aktiebolag på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är ventilations- och byggnadsplåtslageri och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bengt Wixner Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bengt Wixner Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bengt Wixner Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bengt Wixner Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt Wixner Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Wixner, Anja Viveka -Wixner, Bengt Arne Tommy -Wixner, Bengt Ronny Eskil -Wixner, Inga-Lill Viveka

Bengt Wixner Aktiebolag har 556383-1840 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.