Administrations Aktiebolaget Blecket

Norrbottens län

Information

556379-6332 är organisationsnummer för verksamheten Administrations Aktiebolaget Blecket. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Administrations Aktiebolaget Blecket är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Administrations Aktiebolaget Blecket finns i.

Administrations Aktiebolaget Blecket har varit registrerat sedan 1990-01-05 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Administrations Aktiebolaget Blecket så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Administrations Aktiebolaget Blecket är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Administrations Aktiebolaget Blecket är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Administrations Aktiebolaget Blecket så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 3, 941 39, Piteå

Bolaget skall bedriva kameral uppdragsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Administrations Aktiebolaget Blecket och det är Viklund, Jan Stefan som är född 1960 och har titeln VD, Viklund, Jan Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergvall, Mats Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,