IMPOZZANT Lennart Boström AB

Norrbottens län

Information

IMPOZZANT Lennart Boström AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där IMPOZZANT Lennart Boström AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. IMPOZZANT Lennart Boström AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket IMPOZZANT Lennart Boström AB har haft sedan 1994-01-01. IMPOZZANT Lennart Boström AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till IMPOZZANT Lennart Boström AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-32139.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är IMPOZZANT Lennart Boström AB Privat, ej börsnoterat.

IMPOZZANT Lennart Boström AB har idag 556379-6290 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för IMPOZZANT Lennart Boström AB

Föremålet för bolagets verksamhet är utbildning och konsultationer inom mediabranschen.

I IMPOZZANT Lennart Boström AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boström, Nils Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Kerstin Agneta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .