Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-05. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag ska trivas.

Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel och utföra administrativa tjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-17100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag är Pettersson, Leif Thord som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Emma Vinitha som är född 1991 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Fastighetsskötarna i Piteå Aktiebolag har 556378-2753 som sitt organisationsnummer.