SKOGSHYDDAN I PITEÅ Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva utredning, projektering, värdering, formgivning och byggledning inom byggnadsverksamhet samt medicinsk utbildning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SKOGSHYDDAN I PITEÅ Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är SKOGSHYDDAN I PITEÅ Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1989-11-29 så skapades SKOGSHYDDAN I PITEÅ Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel SKOGSHYDDAN I PITEÅ Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

SKOGSHYDDAN I PITEÅ Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556378-0179 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är SKOGSHYDDAN I PITEÅ Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med SKOGSHYDDAN I PITEÅ Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-73338 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SKOGSHYDDAN I PITEÅ Aktiebolag är Pettersson, Tord Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gedeborg, Elin Anna Karin som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .