Wibax Logistics Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Wibax Logistics Aktiebolag är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Wibax Logistics Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wibax Logistics Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Wibax Logistics Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1989-10-31. Men sedan 1990-01-01 så har Wibax Logistics Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Batterig. 12, 941 47, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wibax Logistics Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-250200.

Piteå arbetar för att företag som Wibax Logistics Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wibax Logistics Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva olje- och kemikalietransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wibax Logistics Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Viklund, Bo Axel -Viklund, Bo Jonas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wibax Logistics Aktiebolag och det är följande personer, Viklund, Bo Jonas som är född 1974 och har titeln VD, Viklund, Bo Jonas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Bo Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundström, Anders Magnus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wibax Logistics Aktiebolag är 556375-5080.