Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556369-9627 är organisationsnummer för verksamheten Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag finns i.

Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-09-25 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bergström, Lars Johan

Vill ni komma i kontakt med Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-211470 eller genom brev på följande adress:
Furunäsv. 105, 941 52, Piteå

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom byggnadsindustrin med inriktning på el samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lasse Bergström Elkonsult i Piteå Aktiebolag och det är Bergström, Lars Johan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Elsa Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Viksten, Ulf Tord som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,