Comdate Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper. Bedriva marknadsföring, försäljning och installation av kommunikationsutrustningar såsom telefonväxlar, datanät, larmsystem samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Comdate Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Comdate Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1989-07-07 så skapades Comdate Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Comdate Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Comdate Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556364-8962 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Comdate Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Comdate Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-232323 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordlund, Anna Helena -Viklund, Jimmie Robert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Comdate Aktiebolag är Nordlund, Anna Helena som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Viklund, Jimmie Robert som är född 1974 och har titeln VD, Viklund, Jimmie Robert som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Sven Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fahlman, Rolf Oskar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vasen, Thomas Matthijs som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamotBoström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .