Centrum Café for you i Rosvik Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall restaurang med pizzarörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Centrum Café for you i Rosvik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Centrum Café for you i Rosvik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1989-08-14 så skapades Centrum Café for you i Rosvik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Centrum Café for you i Rosvik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Centrum Café for you i Rosvik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556364-4037 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Centrum Café for you i Rosvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Centrum Café for you i Rosvik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-206606 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Centrum Café for you i Rosvik Aktiebolag är Nilsson, Ulf Roger som är född 1959 och har titeln VD, Nilsson, Ulf Roger som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Fred Runo som är född 1928 och har titeln Suppleant, Hendler, Yvonne Elisabet som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .