Tendens i Sverige AB

Norrbottens län

Information

Tendens i Sverige AB är en verksamhet som finns i Piteå. I Tendens i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson Carlsson, Annika Marie C som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Erik Wilhelm Christoffer som är född 1984 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tendens i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tendens i Sverige AB på telefon 0911-92701.

Föremålet för bolagets verksamhet är finansiell rådgivning, ekonomisk konsultverksamhet, handel med värdepapper. Bolaget skall även bedriva forskning och utbildning inom energiområdet, äga och förvalta samt bedriva handel med fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tendens i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tendens i Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tendens i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tendens i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tendens i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tendens i Sverige AB har 556361-6233 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.