Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öberg, Mats Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öberg, Leif Rickard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Mats Erland som är född 1941 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag på telefon 0911-69150.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Öberg, Leif Rickard -Öberg, Mats Peter

Öbergs Mekaniska Verkstad i Piteå Aktiebolag har 556359-3887 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.