Ronny Johansson Trading Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva cafe, restaurangrörelse, försäljning och uthyrning av biljard, import och export av livsmedel, möbler och inredningsprodukter, byggnadsmaterial, leksaker och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ronny Johansson Trading Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Ronny Johansson Trading Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1989-05-10 så skapades Ronny Johansson Trading Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ronny Johansson Trading Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ronny Johansson Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556355-9532 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Ronny Johansson Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Ronny Johansson Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-12010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ronny Johansson Trading Aktiebolag är Johansson, Karl Ronny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ollilainen, Gunnel Birgitta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.