Norrförvaltning i Piteå AB

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Norrförvaltning i Piteå AB. Det finns flera företag som liknar Norrförvaltning i Piteå AB i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Norrförvaltning i Piteå AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1989-02-07 så har Norrförvaltning i Piteå AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Norrförvaltning i Piteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Norrförvaltning i Piteå AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Norrförvaltning i Piteå AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva import och försäljning av byggvaror, konsultationer inom takarbeten och byggnationer, uthyrning av fordon, försäljning och uthyrning av kaffeautomater, försäljning av kaffeprodukter, försäljning av mattor, hushållsmaskiner och elektroniska artiklar såsom TV-, och radioapparater äga och förvalta fastigheter, värdepapper och övrig fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Karl Mats Jimmy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Cortinovis, Annika Catarina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Norrförvaltning i Piteå AB har 556350-0122 som sitt organisationsnummer.