Svensk Elmiljöutveckling AB

Norrbottens län

Information

556347-4641 är organisationsnummer för företaget Svensk Elmiljöutveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Elmiljöutveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Svensk Elmiljöutveckling AB finns i.

Svensk Elmiljöutveckling AB har varit registrerat sedan 1989-01-26 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Elmiljöutveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Svensk Elmiljöutveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svensk Elmiljöutveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svensk Elmiljöutveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-92690 eller genom brev på följande adress:
Plåtslagarg. 3, 941 63, Piteå

Bolaget skall bedriva försäljning av utbildning, läromedel, tekniska lösningar samt konsultation inom elmiljöområdet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Elmiljöutveckling AB och det är Westlund, Leif Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Carina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,