Svensbyns El Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Svensbyns El Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Svensbyns El Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svensbyns El Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Svensbyns El Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1989-01-02. Men sedan 1989-01-01 så har Svensbyns El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Peruddv. 35, 946 40, Svensbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensbyns El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-240879.

Piteå arbetar för att verksamheter som Svensbyns El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svensbyns El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall utföra elinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svensbyns El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensbyns El Aktiebolag och det är följande personer, Stenvall, Hans Gustav Krister som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordmark, Ann Jessica som är född 1969 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svensbyns El Aktiebolag är 556346-6142.