Frigiva Gård Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Frigiva Gård Aktiebolag är en verksamhet som finns i Piteå. I Frigiva Gård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyman, John Herbert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Emy Anna-Britta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Frigiva Gård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Frigiva Gård Aktiebolag på telefon 0911-202091.

Bolaget skall idka trädgård-, jord- och skogsbruk, skogstransporter, tillverkning, försäljning, import och export av lantbruksprodukter, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Frigiva Gård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Frigiva Gård Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Frigiva Gård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Frigiva Gård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frigiva Gård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Frigiva Gård Aktiebolag har 556344-3703 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.