Piteå Begravningsbyrå AB

Norrbottens län

Information

Piteå Begravningsbyrå AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Piteå Begravningsbyrå AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Piteå Begravningsbyrå AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Piteå Begravningsbyrå AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1988-12-08. Men sedan 1997-01-01 så har Piteå Begravningsbyrå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bryggarg. 1 A, 941 37, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Piteå Begravningsbyrå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3466636.

Piteå arbetar för att företag som Piteå Begravningsbyrå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Piteå Begravningsbyrå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva begravningsbyråverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Piteå Begravningsbyrå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Piteå Begravningsbyrå AB och det är följande personer, Texvall, Max Kenneth som är född 1954 och har titeln VD, Texvall, Max Kenneth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Texvall, Karin Anita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Piteå Begravningsbyrå AB är 556343-5683.