Press Inorr AB

Norrbottens län

Information

Press Inorr AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Press Inorr AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Press Inorr AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-06-26.

Press Inorr AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1989-02-09. Men sedan 2003-06-26 så har Press Inorr AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hamnplan 5, 941 61, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Press Inorr AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-64500.

Piteå arbetar för att företag som Press Inorr AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Press Inorr AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva kundtjänst, såsom telefonmottagning, annonsmottagning och försäljning, samt tidningsadministrativa tjänster och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Press Inorr AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lilja, Matti Stig-Björn i förening med en av -Lundkvist, Åsa Maria -Persson, Tommy Per Henrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Press Inorr AB och det är följande personer, Lilja, Matti Stig-Björn som är född 1962 och har titeln VD, Lilja, Matti Stig-Björn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Åsa Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Tommy Per Henrik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Anttila, Rolf Brynolf Ingemar som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Press Inorr AB är 556343-0593.