Ströms Svets Konsult Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Ströms Svets Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Ströms Svets Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ströms Svets Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ströms Svets Konsult Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1988-12-06. Men sedan 1989-01-01 så har Ströms Svets Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hammarv. 31, 943 36, Öjebyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ströms Svets Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-60410.

Piteå arbetar för att företag som Ströms Svets Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ströms Svets Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva svetskonsulting samt entreprenader och tillverkning i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ströms Svets Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ströms Svets Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Ström, Jan-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Britt Catarina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ströms Svets Konsult Aktiebolag är 556342-8514.