Profile Nordic AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Profile Nordic AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Profile Nordic AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Profile Nordic AB är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556342-7268.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-3959714 alternativt besöka eller skicka post till Profile Nordic AB på följande adress Batterig. 10, 941 47, Piteå.

Profile Nordic AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Profile Nordic AB så sitter följande personer i styrelsen: Josbrant, Sture Tomas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Josbrant, Nils Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av datorer, program och kringutrustning samt annan därmed förenlig verksamhet.