Rosviks Handel Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Rosviks Handel Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Rosviks Handel Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Rosviks Handel Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556335-1476.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0911-206000 alternativt besöka eller skicka post till Rosviks Handel Aktiebolag på följande adress Flarkenv. 148, 945 34, Rosvik.

Rosviks Handel Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Rosviks Handel Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Johan Mattias som är född 1973 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av stegar, möbler, byggmaterial, maskiner, snöslungor, gräsklippare, jordbruksmaskiner, vedmaskiner, elmaterial, båtar samt äga och förvalta fastigheter och idka därmed förenlig verksamhet.