Sko-Kupolen Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Sko-Kupolen Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Sko-Kupolen Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sko-Kupolen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sko-Kupolen Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1988-09-23. Men sedan 1989-01-01 så har Sko-Kupolen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Trombong. 6, 943 33, Öjebyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sko-Kupolen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-16500.

Piteå arbetar för att verksamheter som Sko-Kupolen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sko-Kupolen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall inköpa och saluföra skor till konsumenter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sko-Kupolen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sko-Kupolen Aktiebolag och det är följande personer, Sandlund, Ann-Lis Ellinor som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Sven Anders som är född 1924 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sko-Kupolen Aktiebolag är 556333-7046.