Bölebyns Garveri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Bölebyns Garveri Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bölebyns Garveri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bölebyns Garveri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bölebyns Garveri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-07-06. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bölebyns Garveri Aktiebolag ska trivas.

Bölebyns Garveri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall framställa läder och produkter därav samt inköp och försäljning av andra läder- och hantverksprodukter ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bölebyns Garveri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Bölebyns Garveri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Bölebyns Garveri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-62023.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sandlund, Inger Elisabet -Sandlund, Jan Erik.

De som är på något sätt har med Bölebyns Garveri Aktiebolag är Sandlund, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsberg, Jonas Karl Erik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandlund, Jon Per Anders som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandlund, Inger Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Bölebyns Garveri Aktiebolag har 556328-7944 som sitt organisationsnummer.