Piteå Däckförsäljning Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Piteå Däckförsäljning Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Piteå Däckförsäljning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Tomy Rudolf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Vorrsjö, Ture Bo som är född 1935 och har titeln Suppleant, Wallström, Alf Daniel som är född 1941 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Piteå Däckförsäljning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Piteå Däckförsäljning Aktiebolag på telefon 0911-12095.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av däck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Piteå Däckförsäljning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Piteå Däckförsäljning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Piteå Däckförsäljning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Piteå Däckförsäljning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Piteå Däckförsäljning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Piteå Däckförsäljning Aktiebolag har 556328-4420 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.