Koler Trä Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Koler Trä Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Koler Trä Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Koler Trä Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Koler Trä Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Koler Trä Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Koler Trä Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skomakargränd 3, 942 03, Koler men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-80023.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Koler Trä Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Koler Trä Aktiebolag har idag 556327-1351 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Koler Trä Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skoglig affärsverksamhet samt vidareförädling och försäljning av trävaror och andra skogsprodukter samt export och import av klädes- och skogsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Koler Trä Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundström, Bo Arne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Pär Johnas som är född 1986 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .