Spiralsystem i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Spiralsystem i Piteå Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Spiralsystem i Piteå Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1988-06-21 så skapades Spiralsystem i Piteå Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Spiralsystem i Piteå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Spiralsystem i Piteå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556326-6393 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Spiralsystem i Piteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Spiralsystem i Piteå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-12005 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Spiralsystem i Piteå Aktiebolag är Eriksson, Anika Christina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ture Algot som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .