Aktiebolaget Stensjökullen

Norrbottens län

Information

556322-4723 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Stensjökullen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Stensjökullen är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Aktiebolaget Stensjökullen finns i.

Aktiebolaget Stensjökullen har varit registrerat sedan 1988-04-15 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Stensjökullen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Aktiebolaget Stensjökullen är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Stensjökullen är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edlund, Mona Britt-Marie -Vinberg, Ulf Bertil

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Stensjökullen så kan ni göra det på telefon genom 0911-39115 eller genom brev på följande adress:
Stensjökullen 67, 944 92, Blåsmark

Bolaget skall idka jord- och skogsbruk ävensom idka skogstransporter och skogsförädlingsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Stensjökullen och det är Vinberg, Ulf Bertil som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edlund, Mona Britt-Marie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Vinberg, Klas Bertil som är född 1934 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln RevisorLR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,