Bilhuset i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bilhuset i Piteå Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Bilhuset i Piteå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Anders Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Erik som är född 1932 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln RevisorLR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bilhuset i Piteå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bilhuset i Piteå Aktiebolag på telefon 0911-60014.

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bilhuset i Piteå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bilhuset i Piteå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bilhuset i Piteå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bilhuset i Piteå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilhuset i Piteå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Jan Erik

Bilhuset i Piteå Aktiebolag har 556314-5761 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.