Industrihuset Motorn Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Industrihuset Motorn Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Industrihuset Motorn Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Industrihuset Motorn Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Industrihuset Motorn Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Industrihuset Motorn Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Industrihuset Motorn Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-91060.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Industrihuset Motorn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Industrihuset Motorn Aktiebolag har idag 556311-9097 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dannberg Viklund, Ulla Carin -Dannberg, Björn Sture -Nordlund, Anna Helena är den som för stunden ansvarar för Industrihuset Motorn Aktiebolag

Bolagets verksamhet är handel med samt förvaltning av värdepapper. Äga och förvalta rörelsefastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Industrihuset Motorn Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordlund, Anna Helena som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Dannberg, Björn Sture som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Dannberg Viklund, Ulla Carin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .