Piteå Taxi Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Piteå Taxi Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Piteå Taxi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Piteå Taxi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Piteå Taxi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-17. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Piteå Taxi Aktiebolag ska trivas.

Piteå Taxi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall teckna avtal om och bedriva beställningscentral och taxitransporter vad avser person, bud och godsbefordran, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Piteå Taxi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Piteå Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Piteå Taxi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-12405.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Piteå Taxi Aktiebolag är Lundgren, Jan Anders som är född 1953 och har titeln VD, Lundgren, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Bernt Henning som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomqvist, Svante Daniel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Per Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmlöf, Stig Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotOlofsson, Hans Allan Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Stig Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln RevisorÖman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision AB som är född och har titeln RevisorLRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Piteå Taxi Aktiebolag har 556311-6507 som sitt organisationsnummer.