Restaurang Pentryt Aktiebolag (Pentryt Pizza- Kinarestaurang O Pub)

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Restaurang Pentryt Aktiebolag (Pentryt Pizza- Kinarestaurang O Pub). Det finns flera bolag som liknar Restaurang Pentryt Aktiebolag (Pentryt Pizza- Kinarestaurang O Pub) i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Restaurang Pentryt Aktiebolag (Pentryt Pizza- Kinarestaurang O Pub) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1987-12-11 så har Restaurang Pentryt Aktiebolag (Pentryt Pizza- Kinarestaurang O Pub) varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Restaurang Pentryt Aktiebolag (Pentryt Pizza- Kinarestaurang O Pub) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Pentryt Aktiebolag (Pentryt Pizza- Kinarestaurang O Pub) så kan man gör det genom att posta ett brev till Sundsg. 29, 941 32, Piteå. Vi ni istället prata med Restaurang Pentryt Aktiebolag (Pentryt Pizza- Kinarestaurang O Pub) så kan ni göra det på 0911-211664.

Bolaget skall driva hotell och restaurang ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Li, Yang Chin som är född 1956 och har titeln VD, Li, Yang Chin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Li Chen, Tung Yun som är född 1958 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Li Chen, Tung Yun -Li, Yang Chin .

Restaurang Pentryt Aktiebolag (Pentryt Pizza- Kinarestaurang O Pub) har 556310-2820 som sitt organisationsnummer.