Aktiebolaget LA WALLON

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Aktiebolaget LA WALLON är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget LA WALLON är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget LA WALLON är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget LA WALLON är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-04. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget LA WALLON ska trivas.

Aktiebolaget LA WALLON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall lagerföra, distrubiera och försälja hushållsplast samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget LA WALLON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Aktiebolaget LA WALLON Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget LA WALLON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-38328.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget LA WALLON är Vallon, Elsa Linnea som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallon, Bror Arne som är född 1938 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Dahlberg, Sten Fredrik som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Aktiebolaget LA WALLON har 556310-0527 som sitt organisationsnummer.