J S Rör Aktiebolag

Norrbottens län

Information

J S Rör Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som J S Rör Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J S Rör Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

J S Rör Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1987-11-03. Men sedan 1987-01-01 så har J S Rör Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mejselv. 18, 943 36, Öjebyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J S Rör Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-66465.

Piteå arbetar för att bolag som J S Rör Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J S Rör Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är Bolaget skall utföra VVS-installationer samt idka därmed förenlig verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J S Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J S Rör Aktiebolag och det är följande personer, Ström, Erik Roger som är född 1967 och har titeln VD, Ström, Erik Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Sune Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ström, Sune Henry som är född 1938 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för J S Rör Aktiebolag är 556309-9836.