Alterdalens Bygg AB

Norrbottens län

Information

Alterdalens Bygg AB är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Alterdalens Bygg AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Alterdalens Bygg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Alterdalens Bygg AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1987-10-23. Men sedan 1989-01-01 så har Alterdalens Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Livarv. 20, 945 92, Altersbruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Alterdalens Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-204070.

Piteå arbetar för att bolag som Alterdalens Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Alterdalens Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Alterdalens Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Alterdalens Bygg AB och det är följande personer, Lundberg, Lars Ivar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, May-Britt Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Alterdalens Bygg AB är 556309-0322.