Bothnia Teknik AB

Norrbottens län

Information

Bothnia Teknik AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Bothnia Teknik AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bothnia Teknik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bothnia Teknik AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1987-10-14. Men sedan 1988-01-01 så har Bothnia Teknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Batterig. 12, 941 47, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bothnia Teknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-91335.

Piteå arbetar för att företag som Bothnia Teknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bothnia Teknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall utföra konstruktioner och montage av elautomatikutrustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bothnia Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bothnia Teknik AB och det är följande personer, Lidström, Erik Roger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Ulla Kerstin Agneta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bothnia Teknik AB är 556308-7633.