Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Färgarev. 6, 946 31, Roknäs men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-240683.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag har idag 556305-2652 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Piteortens Elservice Bo Viklund Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Viklund, Bo Arnold som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Inger Eva-Britt som är född 1946 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boström, Jan Johan som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .