Boxmodul Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Boxmodul Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Boxmodul Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Boxmodul Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Boxmodul Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-08-10. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Boxmodul Aktiebolag ska trivas.

Boxmodul Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av flexibla modulsystem för verkstäder, fryshus, kylhus, skolor och kontor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boxmodul Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Boxmodul Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Boxmodul Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-65285.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Kjell Sören.

De som är på något sätt har med Boxmodul Aktiebolag är Larsson, Kjell Sören som är född 1950 och har titeln VD, Larsson, Kjell Sören som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Elsy Ann-Kristin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Kjell Olov Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Tord Gotthilf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Nicklas som är född 1980 och har titeln SuppleantLundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Boxmodul Aktiebolag har 556302-9866 som sitt organisationsnummer.