Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1987-07-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-19070.

Piteå arbetar för att verksamheter som Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall utföra byggnads- och markarbeten samt bedriva uthyrningsverksamhet av anläggningsinventarier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag och det är följande personer, Pettersson, Leif Oskar som är född 1940 och har titeln VD, Pettersson, Leif Oskar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönberg, Arne Ingemar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nyberg, Ulla Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bygg & Mark Entreprenören BME Aktiebolag är 556302-2606.