AB Folkbildningsfastigheter i Piteå

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och AB Folkbildningsfastigheter i Piteå är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och AB Folkbildningsfastigheter i Piteå är ett av dem. Statusen för AB Folkbildningsfastigheter i Piteå är att Bolaget är aktivt.

AB Folkbildningsfastigheter i Piteå är ett Aktiebolag och skapades 1987-06-11. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som AB Folkbildningsfastigheter i Piteå ska trivas.

AB Folkbildningsfastigheter i Piteå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla kontorstjänster, att äga och förvalta fastigheter samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB Folkbildningsfastigheter i Piteå inte är momsregistrerat.

Idag är AB Folkbildningsfastigheter i Piteå Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med AB Folkbildningsfastigheter i Piteå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-16077.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med AB Folkbildningsfastigheter i Piteå är Eriksson, Lars Erland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Maj Ann-Katrin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rögde, Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sandelin Jonsson, Eva Ann-Charlotte som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

AB Folkbildningsfastigheter i Piteå har 556298-7262 som sitt organisationsnummer.