Sågenergi i Sikfors AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Sågenergi i Sikfors AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Sågenergi i Sikfors AB är ett av dem. Statusen för Sågenergi i Sikfors AB är att Bolaget är aktivt.

Sågenergi i Sikfors AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-04-29. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Sågenergi i Sikfors AB ska trivas.

Sågenergi i Sikfors AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rekrytering och uthyrning av personal, energi- och värmeproduktion, tillverkning och uthyrning av hus, transportförmedling, speditions-, transport- och åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sågenergi i Sikfors AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sågenergi i Sikfors AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Sågenergi i Sikfors AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-70500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Backman, Rolf Christer -Flink, Anna Greta -Stenvall, Erik Folke -Stenvall, Sven Axel.

De som är på något sätt har med Sågenergi i Sikfors AB är Stenvall, Erik Folke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backman, Rolf Christer som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Flink, Anna Greta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenvall, Sven Axel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Holmström, Lena Kristin som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantFärnstrand, Anders Georg som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Sågenergi i Sikfors AB har 556296-8940 som sitt organisationsnummer.