Lennart Blom i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556296-1820 är organisationsnummer för verksamheten Lennart Blom i Piteå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lennart Blom i Piteå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Lennart Blom i Piteå Aktiebolag finns i.

Lennart Blom i Piteå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-05-06 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lennart Blom i Piteå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Lennart Blom i Piteå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lennart Blom i Piteå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Blom, Lennart

Vill ni komma i kontakt med Lennart Blom i Piteå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-66400 eller genom brev på följande adress:
Hammarv. 6, 943 36, Öjebyn

Bolagets verksamhet skall vara att äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lennart Blom i Piteå Aktiebolag och det är Blom, Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Eva som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Maria som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Britt Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Grönlund, Rolf Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor