E.I. Transport i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

E.I. Transport i Piteå Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där E.I. Transport i Piteå Aktiebolag finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. E.I. Transport i Piteå Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket E.I. Transport i Piteå Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. E.I. Transport i Piteå Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till E.I. Transport i Piteå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Arvidsjaurv. 414, 944 73, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-34043.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är E.I. Transport i Piteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

E.I. Transport i Piteå Aktiebolag har idag 556292-6492 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för E.I. Transport i Piteå Aktiebolag

Bolaget skall idka åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I E.I. Transport i Piteå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Iversen, Eivor Ingeborg som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Iversen, Karin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisor, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor.